mój
ulubiony
POLOmarket
E-SKLEP
Gazetki Promocyjne
POLOkarta i aplikacja
Strefa dla Biznesu
Kariera
Kontakt
Listy zakupowe
pl
en
de
Przepis na:
Grillowane ćwiartki
z kurczaka w marynacie porzeczkowej
Składniki przepisu:
4 ćwiartki z kurczaka
3 łyżki dżemu porzeczkowego
3 łyżki musztardy francuskiej z całymi ziarnami gorczycy
łyżka oleju
sól
pieprz
Dodaj wszystkie
Brak wybranej listy zakupowej
Przygotowanie przepisu:
Kawałki kurczaka myjemy i osuszamy.
Dżem łączymy z musztardą, olejem oraz solą i pieprzem.
Powstałą marynatą nacieramy ćwiartki z kurczaka i odstawiamy w chłodne miejsce na pół godziny.
Po tym czasie grillujemy (około pół godziny, obracając ćwiartki na drugą stronę).
Smacznego!
NEWSLETTER
ZAPISZ SIĘ
Odbierz swój POLOmagazyn!