mój
ulubiony
POLOmarket
E-SKLEP
Gazetki Promocyjne
POLOkarta i aplikacja
Strefa dla Biznesu
Kariera
Kontakt
Listy zakupowe
pl
en
de
Przepis na:
Kieszonki schabowe
ze szpinakiem i mozzarellą
Składniki przepisu:
4 kotlety schabowe
25 dag szpinaku
4 plastry sera mozzarella
1 łyżka masła
olej
ząbek czosnku
pieprz i sól
Dodaj wszystkie
Brak wybranej listy zakupowej
Przygotowanie przepisu:
Każdy kotlet nacinamy z jednej strony tak, by powstała głęboka kieszonka.
Następnie delikatnie rozbijamy, a rozbite kotlety posypujemy solą oraz pieprzem i odstawiamy w chłodne miejsce.
Szpinak myjemy i odcinamy ogonki. Obgotowujemy w osolonym wrzątku, a następnie odsmażamy na maśle. Dodajemy posiekany czosnek i przyprawiamy do smaku.
Do przygotowanych wcześniej kieszonek wkładamy plaster sera i 1-2 łyżki szpinaku.
Kieszonki spinamy i smażymy na patelni grillowej.
Życzymy smacznego.
NEWSLETTER
ZAPISZ SIĘ
Odbierz swój POLOmagazyn!