Tortilla z tuńczyka
Przepis na:
Tortilla z tuńczyka
Składniki przepisu:
  • 1 opak. tortilli lub lawasz
  • ½ główki sałaty lodowej
  • 1 cebula czerwona
  • 1 papryka czerwona
  • ½ puszki kukurydzy konserwowej Zaczarowany Ogród
  • 3-4 łyżki fasoli czerwonej konserwowej Zaczarowany Ogród
  • 4 łyżki majonezu wytwornego Na Szlaku Smaku
  • tuńczyk w sosie własnym Master Fish
  • sól, pieprz Na Szlaku Smaku
Dodaj wszystkie
Brak wybranej listy zakupowej
Przygotowanie przepisu:

Pokroić sałatę lodową i cebulę w paski, dodać pokrojoną paprykę, kukurydzę, fasolę i tuńczyka.

Wszystkie składniki wymieszaj, dodaj majonez, dopraw solą i pieprzem. Na placek tortilli lub placek lawasz ułóż przygotowany farsz i zwiń tortillę w rulon. Pokrój w 4 cm kawałki. 

Udekoruj kiełkami lub innymi warzywami wg uznania.