mój
ulubiony
POLOmarket
E-SKLEP
Gazetki Promocyjne
POLOkarta i aplikacja
Strefa dla Biznesu
Kariera
Kontakt
Listy zakupowe
pl
en
de
Przepis na:
Sałatka z grillowanych warzyw
Składniki przepisu:
duża cukinia
bakłażan
oliwa z oliwek
ocet balsamiczny
garść płatków migdałowych
200 g sera koziego typu „fromage”
główka sałaty
Dodaj wszystkie
Brak wybranej listy zakupowej
Przygotowanie przepisu:
Dokładnie umyte cukinię i bakłażan pokrój w duże kostki. Grilluj warzywa z obu stron, aż ładnie się ozłocą.
Z kremowego koziego sera uformuj kuleczki i obtocz je wcześniej uprażonymi płatkami migdałów. Wszystkie składniki połącz z liśćmi sałaty.
Przed podaniem polej sałatkę sosem na bazie oleju i octu balsamicznego. Raz jeszcze wymieszaj i gotowe.
NEWSLETTER
ZAPISZ SIĘ
Odbierz swój POLOmagazyn!