mój
ulubiony
POLOmarket
E-SKLEP
Gazetki Promocyjne
POLOkarta i aplikacja
Strefa dla Biznesu
Kariera
Kontakt
Listy zakupowe
pl
en
de
Przepis na:
Gulasz
meksykański
Składniki przepisu:
1 puszka czerwonej fasoli
1 łyżka słodkiej papryki
zioła
1 puszka kukurydzy
1 łyżka pikantnej papryki
czosnek suszony
sól
3 marchewki
1 pietruszka
1/2 bulwy selera
120 g fasolki szparagowej
koncentrat pomidorowy
400 g pomidorów z puszki
50 g masła
Dodaj wszystkie
Brak wybranej listy zakupowej
Przygotowanie przepisu:
Cebulę, marchew, pietruszkę i seler obrać i pokroić w drobną kostkę. Podsmażyć kilka minut na maśle.
Warzywa przełożyć do garnka, dodać odlaną fasolę z puszki, kukurydzę, pomidory, koncentrat i przyprawy. Dusić pod przykryciem około 20 minut.
NEWSLETTER
ZAPISZ SIĘ
Odbierz swój POLOmagazyn!